5 belangrijke factoren waarvoor mannelijke seksualiteit wordt geëvalueerd

Wanneer een meisje naar je kijkt, waardeert ze jou. Ze denkt hoeveel u aan haar normen voldoet en in de algemene marktwaarde. Hoe hoger deze indicator, hoe sterker ze je wil.

En als je denkt dat je marktwaarde in de ogen van een vrouw alleen wordt bepaald door uiterlijk (een belangrijk component, maar niet de enige), maak dan fouten.

Voor een vrouw, en het is onmogelijk om het de schuld te geven, niet alleen je uiterlijk is belangrijk, maar ook welk potentieel voor het verdienen je hebt, hoe goed je weet hoe je je gevoelig bent.

Om echt te worden op dit gebied, moet je zweten — Verbeter jezelf, vul een prijs. Goed nieuws is dat er geen gebied is waarin je niet de mogelijkheid hebt om jezelf te pompen.

Dus we zullen de belangrijkste factoren van je aantrekkelijkheid analyseren. Er zijn er maar vijf van — En elk van hen is Loxitane belangrijk.

Factor één: hoe kijk je

Er goed uitzien voor sommige mensen — Het aantal levens. Voor anderen — Niet-bewust werk. Hier is veel afhankelijk van de natuur, maar niet iedereen werd Apollo geboren. Freaks onder ons zijn volledig, maar het betekent niet dat de freak voor altijd een freak blijft.

Als je niet voor gezicht en lichaam bent, moet je er alles aan doen om er beter uit te zien.

Trainen. Het is het waard. Je kunt thuis trainen, op straat, je kunt een abonnement in de sportschool kopen. Spierspier niet noodzakelijk, maar het is belangrijk om jezelf in vorm te houden, evenals systematisch zijn spieren te versterken.

Stylish. Ga niet naar doek, gebruik Keulen, Gladde kleding — Er goed uitzien. Dit zijn allemaal eenvoudige regels die voor iedereen beschikbaar zijn.

Het belangrijkste is niet alleen om mode, maar ook op wat echt geschikt is voor jou.

Factor twee: game

Het spel — Dit is hoe je je in de samenleving gedraagt. Hoeveel weet je zeker, is er veel charisma in jou, is het genoeg om een ​​interessant gesprek te hebben? Heb vertrouwen. Vertrouwen is zeer aantrekkelijk voor vrouwen.

Vriendin wil een jager of verzamelaar in een man zien, en niet een man waarvoor alles moet worden opgelost. Ze wil iemand die het kan bezitten, ongeacht hoe paradoxaal genoeg klinkt. Ze wil een leider, en als je leiderschapskwaliteiten hebt, wordt je marktwaarde snel stijgt. Charmant zijn.

Als u uw kosten wilt verhogen, bevat de charme zo veel mogelijk. Charmant om niet gemakkelijk te zijn, maar je kunt altijd oefenen in complimenten, glimlach, beheersing van het verhaal. Als je leuk bent om met je te communiceren, dan zal een meisje het leuk vinden. Wees Quicken en Smart.

Denk aan meisjes houden van swing zonder hersens? Dit is niet waar. Vriendinnen houden van goed-lezen jongens met wie je met een verscheidenheid aan onderwerpen kunt praten: variërend van NASCAR-races en eindigend met theoretische fysica.

Je moet in staat zijn om met een meisje te praten, niet alleen over gevoelens, het leven, eenvoudige dingen — Je moet in staat zijn om over alles te praten, anders verlies je snel interesse en je plaats zal een slimste rivaal maken.

Factor Drie: Status

Uw status is een essentiële factor van uw kosten. Status vertelt over uw positie, sociaal en materiaal. Niet iedereen is gecreëerd om presidenten te zijn, maar iedereen is in staat om zoveel geld te verdienen, om zo’n positie in de samenleving te bereiken dat het seksueel voor vriendinnen zal zijn.

Geld verdienen. Je hebt geld nodig om aantrekkelijk te zijn. Dit kan worden beschouwd als walgelijk, maar dat is de realiteit. Om geld te hebben of de mogelijkheid om te verdienen, hebt u een baan nodig die perspectieven heeft. Zoek indien nodig extra werk en werk — Zal bovenaan zijn en onmiddellijk zien wat de menigten van mooie vrouwen verder gaan dan jij.

Toestand. Ga akkoord met een piloot en wees een windmaker — Dit zijn twee verschillende universums. Die de windmaster wil ontmoeten? Niemand. En die een piloot wil ontmoeten? We denken dat er veel viagra online meisjes zullen zijn die zouden zeggen: «IK BEN».

En het is belangrijk om te begrijpen dat de sociale status en salaris van elkaar elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld, prestigieus om een ​​jonge wetenschapper te zijn met een klein salaris dan dezelfde tandarts met een groot inkomen, hoewel dit beroep niet slecht is.

Factor vier: seks, seks, seks

Hoe goed ben je in bed? Als je denkt dat vrouwen het niet kunnen schelen, dan vergis je het erg. Ze houden van seks, maar niet altijd wat ze liefhebben, je liefhebben of begrijpen.

Daarom is het belangrijk om te begrijpen wat een vrouw wil. Dit kan worden ontdekt door experimenten of directe vragen — Verlegen ze niet om ze te vragen. Hoe meer begrip je bent in de slaapkamer, hoe cool je een minnaar zult zijn.

Afzonderlijk, raden wij u aan om de literatuur over seks te lezen die u uit de motemmerige ideeën over de vrouwelijke wens kan trekken in de richting van een kwalitatieve aanpak. In seks moet worden verbeterd en niet degraderen.

Factor vijf: wees een goede vriend

Maar de man zou niet alleen goed zijn in seks, maar ook goed in vriendschap. Vriendinnen letten hier goed op, omdat ze je niet over ons vertellen, vaker richten zich op serieuze relaties, en geen willekeurige verbinding.

Om een ​​goede vriend voor je vrouw te zijn en voor altijd op slot te zijn «Fredzone» — Dit is niet hetzelfde. Wees klaar om haar te ondersteunen. Dit betekent dat u uw begrip van het recht en fout alleen moet kunnen onderdrukken om woorden van ondersteuning te zeggen.

In sommige situaties is dit uiterst belangrijk, vooral wanneer het meisje zelf begrijpt dat ze een mierikswortel aan zichzelf doet, aan anderen, ouders, maar ze hoeft de waarheid niet te vertellen, — Ze heeft ondersteuning nodig, zodat ze haar vervolgens verkeerd besefte.

Eerlijk gezegd is het moeilijk voor ons om dit soort service te bieden — We zijn te klamping voor ons begrip van dingen.

Maar als je het doet om dit te doen, dan zal je je kansen herhalen om het beste meisje te krijgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *